Headerbild

Grästräning och HHH

2020-07-26 i Allmänt

Beach rugbyns sista dag är torsdag 30/7 kl 18.00. Efter det tränar Gripen åter på Norrvalla IP varje onsdag kl 18.00 med start 5/8.

Beach rugby säsongen börjar lida mot sitt slut och alla som har tränat hårt i sanden kan snart ta på sig rugbyskorna igen. På torsdag (30/8) 18.00 är det den sista beach rugby träningen, alla är varm välkomna att vara med på denna så vi avslutar på topp inför nästa år då även vår Beach Rugby Turnering är tillbaka.

Detta året har Helsingborg ett nära samarbete med Häljarp Heroes Rugby Club och Halmstad Nomads Rugby Club. Dessa klubbar bildar tillsammans HHH och en stabil grund att bilda ett rugbylag på. Det visade sig inte minst i Lund och Göteborg när HHH åkte och spelade 10s vilket var väldigt lyckat för de som var med. Tack Lugi, Göteborgs RK och Hisingens RK för arrangemanget.

Höstträningen börjar på onsdagen den 5/8 kl 18.00-19.30 på Norrvalla IP där det kommer vara samma dag och tid så länge ljuset tillåter. Detta kommer också följas upp av en större och längre träning en gång i månaden tillsammans med HHH och andra intresserade klubbar. Syftet med dessa träningar är att få så mycket träningstillfällen med många deltagare så vi kan få mer ut av träningarna och skapa en gemenskap mellan HHH. De större träningarna kommer också att ha ett speciellt fokus med exemplevis gästtränare, domare eller andra moment.

För att delta på dessa aktiviteter måste man vara medlem och licensierad med någon av klubbarna med HHH.
Bli medlem i Helsingborgs Rugby Club - Gripen här!

Häng med på en spännande höst!
Vi ses!