Headerbild

Beställning nya Gripen kläder

2011-06-09 i Allmänt

Nu går det att beställa nya coola Gripenkläder från Olorun fram till 23 juni.

Nu kan vi presentera de nya Gripenkläderna inklusive en 'Classic' Rugby tröja, träningsoverall, baselayer, väska etc.. Dessvärre finns det inga specifika damstorlekar i just denna produktserie, vi hoppas kunna erbjuda detta nästa gång.

 

För att underlätta beställningen samarbetar vi med Carapace AB som tillhandahåller en "egen" webbutik för oss. Det enda vi behöver göra är att registrera oss på hemsidan för att få tillgång till vår katalog (se nedan).

Detta innebär ett mycket enklare förfarande med beställning och betalning för klubben. Som vanligt finns det ett påslag på kläderna som går tillbaka till klubben. Kläderna kommer att levereras till klubben för vidare distribution.

 

Försäljningen av kläderna kommer att ske genom en förbeställningskampanj på Carapace ABs hemsida. Det innebär att man kan förbeställa och betala kläder fram till Torsdag 23 juni. Därefter skickas vår beställning till produktion och kläderna kommer att levereras så snart som möjligt men inom ca 4-5 veckor. Rugbytröjan kan ta ytterliggare någon vecka innan den kan leveraras.

 

Så här registrerar ni er:

1. Börja med att registrera er på www.carapace.se så kommer ni tilldelas behörighet till Gripens katalog.

2. Ni registrerar er genom att på hemsidan klicka på 'Mitt konto' eller 'Logga in' från topmenyn. Registrera era uppgifter inklusive en fungerande e-mail adress.

3. VIKTIGT! Ni måste ange 'GRIPEN' under 'Övrig information' för att Carapace AB skall kunna tilldela er behörighet. Skulle ni missa att ange denna info kan ni bara skicka ett mail till info@carapace.se och berätta det så löser de det.

4. Carapace AB kommer manuellt att tilldela er behörighet, denna manuella registrering kan ta upp till 24 timmar.

5. Ni kommer sedan få ett e-mail till er angivna e-mail adress som bekräftar att ni har fått behörighet till Gripens katalog.

6. Ni kan därefter logga in på hemsidan och ni kommer då se katalogen 'GRIPEN' under 'KATEGORIER' i högerkolumnen.

 

Så här handlar ni:

1. Logga in på www.carapace.se

2. Klicka på 'GRIPEN' under 'KATEGORIER' i högerkolumnen. Klicka runt i katalogen och lägg de kläder ni vill i ha i varukorgen.

3. När ni är nöjda gå till kassan.

4. Leverans kommer att ske till klubben och vi kommer kommunicera ut när kläderna finns för upphämtning.

5. Till sist väljer du betalningsalternativ: Visa, Mastercard, banköverföring eller betala med ett Payson konto.

6. Medtag ditt kvitto på din beställning när du skall hämta din beställning.

 

Sista beställning

Torsdag 23 juni 2011

 

Leverans

Leverans kommer att ske till klubben och vi kommer kommunicera ut när kläderna finns för upphämtning. Vi beräknar leveranstiden till ca 4-5 veckor för alla plaggen utom rugbytröjan som troligtvis kommer ta ytterliggare några veckor.

 

Vill ni kolla på kläderna innan ni registrerar er, finns det en PDF katalog att ladda ner:

http://www.carapace.se/downloads/GRIPEN_KIT_2011.pdf  (16.2 MB)

 

Har ni några frågor eller stöter på några problem kan ni kontakta Carapace AB:

info@carapace.se

 

Eller undertecknad,

 

Henrik Sellergren